Rörelsecoachning - hur går du?

Om vi rör oss och använder vår kropp på ett sätt som den inte är designad för så går den helt enkelt sönder. Ibland med en gång med t ex ett benbrott, stukning eller sträckning. Men oftast kommer det en smärta smygande i rygg, höft, knä eller fot som blir mer och mer påtaglig. Det senare handlar om att vi inte använder vår kropp i rörelse som den är tänkt och då i stället belastar den och gör den svag. Kroppen skickar smärtsmärtsignaler men vi är duktiga på att ignorera dessa eller ta smärtstillande istället för att fundera på varför kroppen gör ont och vad det är som skapar smärtan.

Rörelsecoachning hjälper dig att förstå hur kroppen skall användas för att undvika smärta och för att istället skapa kraft, energi och styrka.

Skön och härlig känsla efter en rörelsecoachning utomhus.
Skön och härlig känsla efter en rörelsecoachning utomhus.

Att kunna röra sig och att kunna använda hela kroppen är otroligt viktigt för oss. Så fort vi får ont någonstans så blir vi begränsade. Rörelsecoachning hjälper dig att komma över smärta och bli mer fri i din rörelse. Oavsett om du har smärta i nacken, ryggen, knät eller foten. Allt hänger ihop och vi gjorda för att röra oss smärtfritt och energigivande.

Vill du veta mer? Kolla in hemsidan, prenumerera på #Rörelsenytt och boka en tid för att ge dig själv möjligheten att komma åt din fulla rörelsepotential.

Hur går det till?

Läs mer på hemsidan där du får veta mer om Rörelsecoachning och Rörelsecoach Ellinor Annerud, www.kreafixhalsa.se. Det går alldeles utmärkt att kontakta mig via mejl info@kreafixhalsa.se och via Facebook och instagram. Det finns tider ut för bokning men passar inte dem så tveka inte utan hör av dig! Jag har möjlighet att träffa dig för en rörelsecoachning på andra tider både dagtid och kvällstid.

• Personligt bemötande • Välmående • Förändring • Upplevelse • Utomhus •

Har du smärta?
Tagged on:                     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.