Hur fungerar din kropp när du rör dig?

Rörelsecoachning ger dig hjälp att få bort smärta och stress men framförallt att du skall få en större förståelse för hur ditt rörelsemönster påverkar hur du mår. Genom att börja fundera på din rörelse och hur ditt rörelsemönster ser ut, påbörjar du en förändring till ett mer skonsamt rörelsemönster.

Rörelsen är bland det viktigaste vi har. Men vi tänker inte alltid så. Många gånger känner vi oss begränsade och börjar funderar på hur vi rör oss. Ett vanligt exempel är när vi inte kan springa så långt eller snabbt som vi vill. Ofta väljer vi att sluta göra något vi tycker är roligt för att vi får ont när vi rör oss.

Kan vi göra något åt detta? Kan man ändra sitt rörelsemönster?

Hur känns din rörelse när du rörlig på den stigen? Påverkar den ditt rörelsemönster.
Hur känns din rörelse när du rörlig på den stigen? Påverkar den ditt rörelsemönster.

Ja, det är klart att vi kan förändra vårt rörelsemönster så att vi slipper begränsningar och en känsla av att vi är svaga och bara får ont. Rörelsecoachning hjälper dig att få energi, känna dig stark och att få ordning på ditt sätt att röra dig så att du kan göra det du vill.

”Äntligen fick jag till en ny träff med bästa rörelsecoachen Ellinor, @kreafixhalsa.se 🤩 Ellinor är fenomenal på att se och fånga upp var jag är just nu, idag, och jobba utifrån det. För dagen innebar det en hel del fokus på att få igång rörelse i och runt axelpartiet. Ska bli spännande att se vilka effekter detta ger. 😊
#rörelseglädje

Varför skall du prenumerera på #Rörelsenytt?

Rörelsenytt kommer ut 12 gånger per år. Du får det om du skriver upp dig som prenumerant på hemsidan, www.kreafixhalsa.se.

• Personligt bemötande • Välmående • Förändring • Upplevelse • Utomhus •

Rörelsemönster?
Tagged on:                     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.