Hur du går och vart du tittar på verkar ditt mående. En rörelsecoachning hjälper dig att förändra rörelsemönstret.

En förändring med hjälp av rörelsecoachning av ditt sätt att gå kan göra att du mår bättre

Rörelsecoachning handlar både om hur du rör dig när du går och hur du rör dig när du joggar eller springer. Rörelsecoachning skapar förändring hos dig och hjälper dig hitta rätt rörelsemönster utifrån vem du är.

Bokar du en rörelsecoachning kan du antingen boka en med inriktning på hur du går, eller en tid en joggcoachning. I slutändan handlar det om hur du rör dig och hur du trivs i din rörelse oavsett vilken hastighet du gör den i. 

Tänk dig att du finner ett sätt där du går och känner att din kropp slappnar av på riktigt. Eller att du hittar ett för dig optimalt löpsteg för en skönare löprunda. Eller att du helt inser att genom att minska belastningen på kroppen när du går mår du bra. Det kan göra att slipper du smärtor och att göra att du känner dig starkare och mår bra. 

Läs gärna mer om rörelsecoachning här på bloggen t ex Få mer energi i din rörelse! och Rörelsemönster?.

Att någon som är utbildad till rörelsecoach och har erfarenhet av att se olika rörelsemönster kan göra stor skillnad för dig. Det gör att du får energi, lätthet, glädje och känner en rörelsefrihet när du rör dig. Anledningarna till att någon bokar en tid för Rörelsecoachning är många t ex smärta i rygg, fot eller höft. En vilka att hitta ett mer smidigt sätt att springa på. Ett behov av att minska på spänningar och ofta smärta i kroppen.

Hur du rör dig påverkar hur du mår! Om du går med huvudet nedåt påverkar det din andning, trycket på fötterna och höften blir felaktigt och i slutändan skapar det smärta i kroppen.

Tänk om en förändring i ditt sätt att gå kan göra att du mår bättre. Vad skulle det vara värt för dig? 

Boka tid för rörelsecoachning

Boka en tid med Rörelsecoach Ellinor, Boka Tid. Det finns möjlighet att välja en personlig rörelsecoachning, DUO-coachning, joggcoachning och röelsecoachning för barn och ungdomar. Ni väljer vad som passar er på hemsidan www.kreafixhalsa.se där ni kan läsa mer och boka er tid via bokningsprogrammet, boka.se.

Rörelsecoachning
Tagged on:                 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.