Rörelsecoach Ellinor

Att få människor att röra på sig och att hjälpa dem hitta en glädje och rörelsefrihet i deras träning och vardag inspirerar mig oerhört mycket. Jag fokuserar mycket på vardagsmotionen, motionärer samt barn och ungdomar.

Fotbollen

Jag har alltid tränat och under mina ungdomsår spelade jag mycket fotboll vilket jag tyckte var otroligt roligt. Det som lockade mig var träningen, gemenskapen och att spela i lag. Jag är fortfarande aktiv inom fotbollen som tränare, spelare och fotbollsutvecklare i Sätila SK.

Rörelsecoachning

Jag kom i kontakt med rörelsecoachningen år 2017 och gick då en utbildning på Walkfeeling Academy och blev Diplomerad Rörelsecoach både inom Walkfeeling och Runfeeling. Sedan dess har jag erbjudit personlig rörelsecoachning, Duo-coachningar, grupper inom gång och löpning samt även träning för barn och ungdomar, föreläsningar och företagsträning.

Mina tre företag

Förutom Rörelsecoachning med företaget Kreafix Hälsa och fotbollen inom Sätila SK så driver jag utomhusträning med Skogsfys samt driver ett företag MISAB.se, en e-handel inom bilreservdelar främst förgasare, startbatterier och motorolja.

Vill du veta mer om Rörelsecoachning, läs mer på Kreafix Hälsas hemsida.

Utomhusträning i Sätila med Skogsfys kan du läsa mer om på Skogsfys hemsida.

På MISAB.se så finner du förgasardelar, startbatterier och motorolja bland mycket annat. Kolla in MISAB:s hemsida.

Övrigt

Förutom detta så har jag tre barn, hund, hus och man, där vi alla är aktiva inom olika sporter såsom Fotboll Ishockey, Motocross och Basket.

Jag har blivit nominerad till Årets Soloföretagare 2019 inom Marks kommun med företaget Kreafix Hälsa. 2019 fick jag förmånen att vara talare på nationaldagsfirandet i Sätila. Jag har även fått möjligheten att delta i tidningsartiklar och fått möjligheten att delta i en hel del föreläsningar, evenemang och mässor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.