Joggcoachning hos Kreafix Hälsa.

Vad är det?

Egentligen vet jag inte om det finns något som heter så. Man brukar ofta säga Löpcoachning. Men för mig blir det ibland lite för mycket fokus på att springa och många av oss joggar eller vill jogga så jag tänkte att jag döper det till joggcoachning när ni vill börja jogga eller springa.

Joggcoachning hos Kreafix Hälsa.
Joggcoachning hos Kreafix Hälsa börjar med att du hittar rörelsen och känslan för att jogga.

Varför?

De flesta som jag träffar har ofta ont eller problem med sitt sätt att röra sig. Många har även en önskan om att kunna jogga och springa men stöter ofta på patrull när de skall jogga. De som jag träffar i egenskap av Rörelsecoach är ofta motionären som då och då tränar och ofta har en önskan om att träna mer. Att då först bli av med smärta, sedan förändra rörelsemönstret till mer energirikt för att sedan börja jogga är en naturlig gång i förändringen av ens rörelsemönster. Därför väljer du joggcoachning när du vill jogga men ofta börjar vi med rörelsecoachning som fokuserar på vardagsrörelsen och hur du går.

Prenumerera gärna på #Rörelsenytt och läs även mer på hemsidan, www.kreafixhalsa.se. facebook och Instagram finns bilder och texter från tidigare coachningar. Boka tid gör du via hemsidan eller genom att mejla till info@kreafixhalsa.se.

• Personligt bemötande • Välmående • Förändring • Upplevelse • Utomhus •

Joggcoachning
Tagged on:                         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.