Rörelsecoachning

  • Få mer energi – känn en otrolig lätthet i det du gör
  • Minska på smärta – förändringar i rörelsemönstret skapar mindre smärta
  • Minska på spändhet och stelheter – spändheten försvinner när du hittar avslappningen i rörelsen
  • Öka din medvetenhet om hur du rör dig – den viktigaste punken, att våga reflektera
  • Känn rörelsefrihet – att slippa begränsningar och ibland upptäcka att det går att röra sig mer

Ungefär så – det ovan skrivna är en sammanfattning av vad rörelsecoachning innebär.

Få mer energi

Det är ett samtal om rörelse i rörelse. Det innebär att vi går eller joggar eller att det är en kombination av dessa olika tempon. Samtidigt samtalar vi om din rörelse och om rörelse generellt. Det i sin tur leder till att du börjar förändra det som i din rörelse inte stämmer. Det kan i bland vara lite overkligt för den som blir rörelsecoachad att känna att förändringen sker med en gång. Men ofta även en stor lättnad att man kan förstå att det går att göra något åt det som bekymrar en.

Att få mer energi låter kanske lite oklart vad det innebär. Men det är en känsla av att inte bli trött, få orka att göra, kunna hantera stress och press, bli mer rimlig i sina beslut och det skapar ofta även en vilja att röra på sig. Om du under längre tid har gått och känt att det är något som inte stämmer eller som gör ont. Och att du inte riktigt hittat vad som är fel eller vad som orsakar känslan eller smärtan. Då kan en Rörelsecoach hjälpa dig att skapa ordning i dina upplevelser och även koppla ihop det med information du fått från läkare och fysioterapeuter.

Läs mer på kreafixhalsa.se och boka din tid här. På bloggen finns bland annat dessa blogginlägg Få mer energi i din rörelse! och Har du smärta?

Få mer energi
Tagged on:         

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.