Att gå rätt

”Att gå på rätt sätt är verkligen en av nycklarna till ett liv med mindre smärta och felbelastningar. Ellinor är nyutbildad inom walkfeeling och jag har haft äran att få prova på detta under hennes utbildning med ett mycket bra resultat. 

Helt ny syn på hur jag går

Träningen har gett mig en helt annan syn på hur jag går och på köpet en kropp som inte protesterar när jag ska gå längre sträckor. Jag har också fått uppleva vilken betydelse det har att gå med hela fötternas och benens kapacitet och vad det gör med hela kroppens hållning. 

Jag kan bara varmt rekommendera henne och denna typ av träning för alla. Dela gärna hennes sida, www.kreafixhalsa.se.

/ Alexandra

Hur går du rätt?

Vad är att gå rätt? Vad ser du på bilden på denna personen som går?

Att lära sig att gå på ett optimalt sätt för dig och din kroppen är en upptäcksresa som kan ge dig mer energi, ork och mindre smärta och stelhet i kroppen. Detta genom att förstå hur vi bör röra på oss för att må bra. Men ibland är vi så vana vid det sätt vi rör oss på att vi inte ens vet att det är just vår rörelse som skapar smärtan, spänningar eller stressen. Därför behöver vi ibland stanna upp och fundera på vad det är som egentligen händer i kroppen. Men även faktiskt varje dag jobba på att göra förändringen. Det gör vi i rörelse när vi går varje dag. Öka din medvetenhet om ditt rörelsemönster och du kommer att känna skillnad med några enkla förändringar.

Rörelsecoachningens grunder

Rörelsecoachningen kan delas in i flera nyckelord för att hitta det för dig optimala sättet att gå på:

En rörelsecoachning jobbar med alla dessa delar dock inte samtidigt. Vi börjar där det påverkar dig mest och sedan börjar vi fokusera på deltager. Detta kan ta några gånger och framförallt så behöver du öva på det i din vardag. Vilket inte borde vara så svårt – går gör vi ju hela tiden ;-).

Vill du veta mer eller boka en tid? Läs mer på Kreafix Hälsas hemsidan och boka en tid här. Känner du att du inte är redo för att boka en tid eller inte riktigt förstår vad rörelsecoachning kan hjälpa dig med. Kontakta mig på info@kreafixhalsa.se så hjälper jag dig. Du kan även anmäla dig till mejlkursen – prova på rörelsecoachning som ger dig grunderna i rörelsecoachning. Behöver du hjälp under tiden – kontaktar du mig.

Alexandras förändring
Tagged on:                 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.